Occasion private lease met een korte looptijd

Occasion private lease met een korte looptijd

Als je kiest voor een leaseauto, dan zit je over het algemeen minimaal 3 jaar aan het contract met je leasemaatschappij vast. Dit is niet gek want deze partij heeft voor jou een gloednieuwe auto aangeschaft die eerst afbetaald moet worden. Wil jij voor een korte tijd een auto huren, dan kun je naar een autoverhuurbedrijf gaan. Zo’n bedrijf verhuurt je dan een auto voor enkele dagen. Maar wat nou als je voor een korte tijd maar langer dan enkele dagen een goede auto nodig hebt? Dan is occasion private lease korte looptijd iets voor jou!

Bij Bynco lease je een auto voor 12 of 24 maanden

Als je op zoek bent naar een private lease auto waarin je snel kunt rijden voor een kortere tijd, dan ben je bij Bynco aan het juiste adres. Wil jij niet lang vastzitten aan een contract maar toch genieten van onbezorgd rijden en geen extra kosten, dan lease je een occasion met een korte looptijd. Je kunt kiezen uit een looptijd van 12 of 24 maanden. Je krijgt bij Bynco dan een jong gebruikte auto, waar je een vaste lage prijs per maand voor betaald. Deze prijs in inclusief alle bijkomende kosten zoals verzekering, wegenbelasting, APK, onderhoud en reparaties. Naast het maandbedrag hoef je dus enkel en alleen je benzine, verkeersboetes, de wasbeer en parkeerkosten te betalen.

Snel, veilig en voordelig de weg op!

Nieuwe auto’s die als private lease auto ingezet worden, moeten vaak besteld worden op het moment dat een consument daarvoor kiest. Daar gaan vaak maanden levertijd aan vooraf. Als je haast hebt geen handige oplossing. De auto’s die Bynco inzet voor occasion private lease korte termijn staan al klaar in Nederland. Het enige dat geregeld dient te worden is de administratie. Het grote voordeel van occasion private lease ten opzichte van een ‘gewone’ private lease is dus naast de voordelige prijs, de korte levertijd. 

De voordelen van occasion private lease

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen van het kort leasen van een occasion? Dan zetten we de belangrijkste alvast voor je op een rijtje:

  • Korte levertijd
  • Korte contractduur
  • Goedkoper dan nieuw
  • Geen zorgen of omkijken
  • Groeiend aanbod met extra opties