Antalya

4 dagen Belek

De laatste keer dat ik in Turkije was, was ik nog in verwachting van Alex. Dus het is een tijdje geleden en ik ben eerlijk, het was toen te warm en te druk voor mij. Dus ik was benieuwd: kan Turkije een kaars houden voor mijn Aziatische vakantie?

Alanya

Alanya

Op ongeveer 135 kilometer van Antalya trekt het populaire vakantieoord Alanya jaarlijks talloze toeristen naar Turkije. De directe locatie aan de Turkse Rivièra maakt Alanya zo populair bij reizigers van over de hele wereld. In de zomer biedt het lokale mediterrane klimaat ideale zwemomstandigheden, die vakantiegangers ook graag gebruiken op de prachtige stranden van het…Ga door met het lezen van Alanya

Geld besparen op je autoverzekering kan dat?

Het is goed mogelijk dat je geld kunt besparen door over te stappen van de ene naar een andere verzekeringsmaatschappij. Let er bij het overstappen wel op dat je minimaal dezelfde voorwaarden ontvangt. Overstappen kan als het contract van je huidige verzekering verloopt. Je kunt ook overstappen naar een andere verzekeringsmaatschappij als je een andere…Ga door met het lezen van Geld besparen op je autoverzekering kan dat?

Alle elektrische modellen op een rij

Steeds meer automerken hebben elektrische auto’s in hun aanbod. Daarom wordt het ook steeds moeilijker om deze auto’s met elkaar te kunnen vergelijken. Elektrischeautolease.nl heeft alle elektrische modellen op een rij gezet. Daaruit hebben we ook een top 5 gecreëerd op de volgende vergelijkingen: